Turistinformation: +358 (0)400 117 123 | info@parainen.fi

Camping Mussalo

Camping Mussalo ligger i kommunen Taivassalos maritima miljö. Området omfattar varierad terräng; gräs, träd och strandklippor. Totalt. 2,8 hektar. Camping Mussalo är under perioden 1.6.-31.8. öppen dagligen som ett allmänt campingområde. Under den perioden en campingvärd på området. Under andra tider fungerar campingen som ett SFC-avtalsområde och är öppen under veckosluten fån påsk till slutet av maj och från september till sluted av oktober.
Det är främst inhemska turister i husbilar och husvagnar som besöker campingen men också utländska turister har hittat den, särskilt i augusti då de kommersiella campingområdena redan har stängt!
Den mycket populära Skärgårdens Ringväg hämtar år för år med sig en ny varierande besökargrupp, främst cyklister och tältare men också kanotisterna har hittat Camping Mussalos övernattnings- och servicemöjligheter.
Camping Mussalo hör till ”Caravan Huiput” kedjan. De garanterar dig en hög kvalitet. Det finns 15 ”Caravan Huiput” områden i Finland. För varje övernattning på kedjans campingplatser får du en stämpel på kedjans ”Förmånspass”. När du har samlat fem är den sjätte övernattningen gratis!
Rummen i en gammal skolbyggnad har renoverats för boende. Det finns fyra rum; tre dubbelrum och ett trippelrum. Rumspriserna hittar du under rubriken ”Prislista”. Rummen och boendet är rökfria och husdjur är förbjudna.

040 7649391
camping.mussalo@gmail.com
Mussalontie 356
23310 Taivassalo