Turistinformation: +358 (0)400 117 123 | info@parainen.fi

Hyppeis Värdshus

Välkommen till naturen och lugnet! På Hyppeis Värdshus vistas du i en genuin skärgårdsmiljö omgärdad av hav, båthus, bergsklippor, ängar och skog.
Lugnet i omgivningen gör att du kan koppla bort från vardagen.

Tillbringa dagen med att vandra, paddla, läsa i hängmattan eller mäta på bryggan. Sluta dagen med bastubad och dopp i havet. Därefter kan du njuta av middagen i vår mysiga restaurang.

Som boende erbjuder vi dig en natt i våra unikt inredda rum, som alla har havsutsikt.

Hyppeis Värdshus har 6 mysiga hotellrum med 14 bäddar: 5 dubbelrum och 1 familjrum med 4 bäddar. Möjlighet till extra bäddar i fyra rum. Alla rum har havsutsikt och är gemytligt inredda. Samtliga rum är rökfria och utrustade med egen dusch och toalett.

Känslan av att vara i skärgården följer med ända in till middagsbordet. Maten i vår restaurang inspireras av lokala råvaror. Vårt kök har stor kärlek för de närodlade.

Hyppeis Värdshus är idealiskt för dig som söker en avslappnad och avskild miljö. Ta ett glas på terrassen, en kaffepaus på bryggan eller låna en bok från vårt bibliotek och koppla av i hängmattan i trädgården.
Logi och lokalhyrning året runt. Restaurang och cafeteria öppnas senast 1.6.2018. Hyppeis Värdshus ligger bara 6 km från Skärgårdens ringväg. Vägen slingrar sig genom vackra byar och vyer.

Välkommen!

+358 (0)40 175 7538
info@hotelhyppeis.fi
Hyppeisvägen 540
21760 Houtskär