Turistinformation: +358 (0)400 117 123 | info@parainen.fi

Mossala Island Resort

På vägen från Åbo till Iniö längs med Skärgårdens Ringväg hittar du Mossala, som är en del av Finlands underbart vackra skärgård. Mossala är relativt litet, men vi är stolta över alla de oändliga möjligheter som den varierande naturen här på ön har att erbjuda. Här kan du tillbringa kvalitetstid, vare sig Mossala är slutdestinationen för din resa, eller bara en anhalt på vägen.
Du kan välja mellan flera olika typer av semesterboende och tjänster, vi har bl.a. en småbåtshamn och en restaurang med havsutsikt där du kan äta frukost och à la carte.
Hos oss kan du övernatta på ett sätt som passar dig. Välj bland flera olika alternativ, här finns allt från stugor till designvilla med egen strand. Vi har också ett campingområde för er som reser med ryggsäck eller husvagn, två bastubyggnader med vedeldad bastu och massor att göra för dig som gillar en aktiv semester. En lång naturslinga som är perfekt för vandringar går runt vårt område, och utsiktstornet uppe på kullen bjuder på en fantastisk utsikt. Vi hyr också ut cyklar, båtar, kajaker och SUP-bräden.
Vackra Mossala Island Resort är ett ställe dit du kan fly undan det hektiska livet i staden, och koppla av med kropp och själ.

Saariston Lomakeskus Oy
Mossala
21770 Houtskari

+358 50 3477658
www.mossala-island-resort.com