Turistinformation: +358 (0)400 117 123 | info@parainen.fi

Villa Apollo

Villa Apollo är en året runt fungerande högklassig villa vid havet, belägen i Pargas i Åbolands skärgård. I en historisk miljö ordnar du en oförglömlig konferens, fest eller upplevelse i forna tiders stämning.

Alla konferensutrymmen i Villa Apollo har modern konferensutrustning. Våra utrymmen är lämpliga för grupper på 8–30 personer. Gårdsområden och strandterassen är också tillgängliga för er grupp.
Vi erbjuder skärgårdens mångsidigaste aktivitetsutbud. En dag för konferens, hälsofrämjande arbete, eller fest kan utsmyckas med t.ex. en matlagningskurs vid öppen eld, provsmakningar, mindfulness, bergs-yoga, paddling, segling m.m.

Vid Villa Apollo hittar du världens första flytande rökbastu. Från bastun kan man ta ett trevligt dopp i havet på både sommaren och vintern. Strandvillan som är byggd 2008 har också en vedbastu, med skilda tvätt- och omklädningsutrymmen för män och kvinnor. Dessutom har gästerna tillgång till en uppvärmd 8 personers badtunna.
Villa Apollo erbjuder året runt en mängd olika möjligheter att ordna en fantastisk, unik tillställning eller fest. I den vackra skärgårdsmiljön får du ordnat, för 10-70 personer, en oförglömlig bröllops-, examens-, födelsedags- eller dopfest samt höstens kräftskiva.
Villa Apollo har fullständiga rättigheter i alla lokaler.

Granvikintie 339
21600 Parainen

040-7767484
http://www.villa-apollo.fi/sv.html